Kundreferenser

Läs vad mina klienter har att säga om mig


Lotta Carlström

"Idag är jag så glad att jag tog steget och skaffade mig en PT. Att det sen skulle visa sig att hon va så galet bra att jag knappt klarar mig utan henne gör mig ännu gladare.Corinne har fått mig, en gammal dansinstruktör att gilla marklyft och bänkpress. Från att ha opererat en utsliten axel till att idag ett år senare ta 80 kg i marklyft kan bara en Pt i världsklass lyckas få mig att klara av. Hon har inte bara gett mig inspirerande träningsprogram hon också coachat mig till hälsosammare matvanor. Jag är absolut säker på att Corinne har ett sjätte sinne. När du minst anar det kommer det ett sms där hon undrar hur det går. du kommer aldrig undan ;)"

Amanda Nilsson

"Att anlita Corinne har varit en värdefull och lärorik resa, en investering i något av det viktigaste vi har: kroppen och hälsan. Med Corinne vid min sida har jag gått från ryggont till att idag lyfta fria vikter med glädje. Jag har även fått en större förståelse för samspelet mellan diet och träning vilket lett till en sundare livsstil. Efter varje pass har jag alltid lärt mig något nytt, en finslipad rörelse eller teorin bakom ett korrekt utfört marklyft. Jag är glad och tacksam över att få vara klient hos en så engagerad och kunnig PT som Corinne."

Silvana

"Att ha haft en PT som dig Corinne, har känts tryggt och värdefullt. Jag har lärt mig så mycket av dig, fått ett mycket sundare liv. Jag är piggare, starkare och fått en positiv bild om vad träning handlar om. Jag har oxå blivit medveten om hur viktigt och enkelt det är att ändra livsstil. Och jag har fått en enorm lärdom att få ha dig som PT och det har varit ett stort stöd"

Wendy

"Verkligen nöjd med våran prestation även om vågen bara visar 3 kg så har jag minskat 4 cm på lår, 9 cm på magen, 8 sm i midjan samt 5,5 cm på överarmen. TACK för all coachning. Hade aldrig lyckats såhär bra utan dig <3"

Ali

"Hej Corinne! Jag vill bara tacka dig för all hjälp, det är så skönt att komma till någon som verkligen kan sitt yrke. I nuläget är det inte så många som gör det även om man utbildad till det man gör. Jag skulle absolut inte tveka på att rekommendera dig till mina vänner."

Ebba

"Känner mig mkt starkare och piggare tack vare din coachning. Verkligen. mkt pepp överlag. Du ser kundens behov, anpassar träning utefter det men på ett utmanande sätt ändå. Och hör av dig regelbundet utan att det känns jobbigt💪. Positiv pepp, inte fjantigt käck."

Emily

"Som småbarnsförälder är tid och energi ibland en bristvara. Att då kunna smidigt boka in massage i sitt eget hem på kvällstid när barnen lagt sig var guld värt. Också mycket bra kvalitet på tjänsten och en känsla av professionalitet. Tack för fint bemötande och omhändertagande av min onda rygg!"


Boel

"En lång hård höst satte sig i alla muskler. Vändpunkten blev Corinnes massage och en bra ryggövning. Det kändes livräddande! Tack och det gör jag om!"